Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Olympiáda škol a rozvoj OB v kraji
Autor: Mirek Hadač, posláno: 13.06.2005 23:13:37:


Chtěl bych všem níže podepsaným poděkovat za jejich příspěvky, všechny svědčí o tom, ře danou problematiku přijímají vážně. Řadu problémů, které nás tížily jsme úspěšně překonali (SI, SCM, úrověň krajskývh soutěží, deregulace startovného, prezentace navenek, apod). Některé jsme v danou chvíli prostě nevnímali tak, jak by si zasluhovaly. Nadešla chvíle, kdy rozvoj OB musíme nadřadit a "masové" Olympiádě škol v příštím roce dát z pozice vedení MSK nejvyšší podporu. Věřím, že najdeme cestu napříč celým krajem a práce v této oblasti nás spojí a začne přinášet ovoce v podobě růstu zájmu o náš sport. Málem jsem usnul na vavřínech, že není pro příští rok co zlepšovat, dík za postrčení, vidím ře je!!! Prostě se začneme zabývat příčinou a ne až následkem.
P.S. Jako první krok předesílám, že jako zástupce POBO můžu zodpovědně říct, že jsme připraveni v příštím roce se postarat (především s pomoci pedagogů z našeho oddílu) o základní kolo Olympiády a přistoupit k jeho organizaci stejně profesionálně jako k jiným námi pořádaným závodům.
A abych nezapomenul: děkuji všem dětem, které výborně reprezentovaly náš kraj v celostátním finále škol (tzn. žákům z obou škol z kraje a jejich doprovodu) dále pak J. Sýkorovi a L. Slezákovi, že v případě politování hodné situace (v případě zájmu podám osobní vysvětlení), která nastala na ZŠ Englišova našli řešení vyhovující selskému sportovnímu rozumu, které hájilo především zájmy sportu zanícených dětí.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů