Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Tak by to mělo být!
Autor: Honza, posláno: 21.10.2005 13:44:50:


očekával jsem názor člověka, který si klade za cíl vypracování "návodu, jak dobře pořádat závody" - aspoň tak chápu Tvé vyjádření v časopise.
K tomu není podstatné, co jsem komu napsal a na co si stěžuju - to sem napíšu až v pondělí, pokud do té doby nedostanu odpovědi - třeba se pak k tomu někdo vyjádří.
Proč rozlišovat úroveň oblastních závodů a úroveň závodů ČSOB? Opravdu bude metodická komise doporučovat vědomé pořádání závodů "lepších" (ČSOB) a "horších" (oblastní)?
Taky pořádám závody v osobním volnu (on se tím někdo živí?), a jak jsem říkal na prezentaci, tak z toho vzniká prodělek. A to hovořím jen o peněžních ztrátách, ne o tom, že mapování a kreslení stojí "jen" čas, jehož ztrátu nepřepočítávám na peníze. Můj (naivní?) dojem je, že pořádat se má pro dobrý pocit účastníků, ne kvůli výdělku. Ať je to jak chce, pokud vzniká "manuál na správné pořádání", myslím, že by se do něj měla zahrnout nejen sportovní stránka, ale i záležitosti organizační, počínaje zvěřejňováním rozpisu, přes přihlášky, pokyny a startovky a konče zveřejněním výsledků a protokolu. Své vystupování chci nadále udržet v intencích asertivního, ale otevřeného prezentování mých názorů. Je možné, že se to někomu nebude líbit, ale může se nad tím každý zamyslet a třeba to příště udělat jinak. Pohříchu, málokdo je schopen při kritice vnímat argumenty a odpovídat pravdivě a rozumně.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů