Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Diskuze
Autor: Oldřich Vlach, posláno: 27.10.2005 09:11:42:


Nazdar,
Předem podotýkám, že jsem už měsíc mimo republiku, tak nemůžu hodnotit nic, co se týká závodníků. Dost se mi ale nelíbí styl tohoto "klání?".


-> Μilan: Zkus nebrat všechno osobně a oprostit od frází typu "hodně věcí nepochopíš" a "moc slaboduché". Co asi má na to ten druhý říct? Něco slušného?


-> Honza: Pokud si s někým netykáš, neoslovuj ho Pepčo. Taky asi neočekávej, že ti někdo (pracující denně rozhodně víc než osm hodin) urychleně odpoví na dlouhý dopis, kde nemáš ani jasně formulované otázky. Mohli jste to probrat na závodech nebo telefonem a teprve pokud by se ti nedostalo vhodné odpovědi tak bys třeba něco napsal. Třeba stylem že "(toto...) je běžnou praxí v brněnské oblasti. Když cokoli pořádá BBM, vždy (toto..) používáme, jinak by se na nás dívali ostatní Brňáci jako na exoty." V posledních třech letech jsem za parkovné (pokud se vybíralo) neviděl nižší částku než 20,- Kč.


-> MOV: Obhájte si zde to vybírání parkovného a potvrzení přihlášky několik hodin před termínem. Třeba se dozvíme něco bližšího.


...važte si toho co máte, tady bych na nejbližší závody musel letět letadlem...

Olda

>U Tebe je asi normální, že hodně věcí nepochopíš. Toto nebyl první příspěvek, kde se o tom zmiňuuješ. Takže všichni kolem Tebe jsou blbí, protože Ti to špatně podali. Zajímavé, že si v naší oblasti nikdo na rozpis nestěžoval. (Nevím jak čteš tyto příspěvky, ale už jsem Ti jednou psal, že rozpis byl na stránce MSK 23 dnů před pořádáním závodů). Všichni se stačili včas přihlásit a měli informaci, že jsou přihlášení. Možná, že by bylo dobré, kdyby jsi se zamyslel nad svým vystupováním. Dále by jsi si mohl přešíst soutěžní řád MSK a Prováděcí pokyny, než se začneš ohánět fakty, kdo je za závod zodpovědný. Chceš mi řící, že za B-závody v beskydech byl zodpovědný Radan Kamenický?
>Těmito řečmi jenom vnášís stres do duší pořadatelů. Ano oznámil jsi, že se Ti na závodě něco nelíbilo. To snad každý akcepptuje, ale Tvé další příspěvky jsou již namířené někam jinam a to je od Tebe moc slaboduché.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů