Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: nezájem o názory závodníků?
Autor: Honza, posláno: 27.10.2005 12:06:18:


u Tebe je asi normální, že když nemáš argumenty, zkoušíš osobní urážky, a předpokládáš, že to je normální a že se tak chovám i já.
Jinak si nedovedu vysvětlit Tvé pokusy o osobní útoky, namísto věcného rozebrání konkrétně jmenovaných bodů. Nikde jsem nepsal o nikom, že je "blbý". Vážím si lidí, kteří jsou schopni diskutovat pomocí argumentů, i když mají třeba názory odlišné od těch mých.
To, že si někdo nestěžuje ještě neznamená, že je spokojen. Před rokem 1989 si taky stěžoval málokdo.
Nevšiml jsem si, žes mi někde psal o zveřejnění rozpisu 23 dnů před závodem. Já jsem ten rozpis našel na stránce MSKSOB až kolem 30.9., a to jsem tady rozpis hledal už v týdnu předtím. Ranking je celorepubliková soutěž, odkazy z kalendáře závodů vedou na stránky pořádajících oddílů. Tam byl rozpis až v říjnu, přesné datum už si nevybavím, možná jsem ho psal v mailu.
Když už zmiňuješ dva konkrétní dokumenty, kde je přesně v soutěžním řádu MSKSOB nebo v prováděcích pokynech k němu uvedeno, kdo je za závod zodpovědný?
V soutěžním řádu je uvedeno:
"1.3 Pořadatelem soutěží je Moravskoslezský krajský svaz OB, která může pověřit technickým uspořádáním některý oddíl nebo klub"
Pokud čtu správně, jde o technické provedení, nikoliv o zodpovědnost.
Dále je v prováděcích pokynech zajímavý tento bod:
"3.5 a) Pořadatel je povinen zveřejnit předem schválený rozpis závodu min 30 dnů před jeho datem konání."

Neoháněl jsem se fakty, vyjadřuju svůj názor - a připouštím, že žádný učený z nebe nespadl a nemusím mít vždy pravdu. Pokud se zeptám, vím, že riskuju osočení (třeba od Tebe), že jsem nechápavý.
Dobře, vidím, že nemá smysl dál pokračovat v debatě. Podle reakcí jsem pochopil, že pořadatel uspořádal výborný závod, k žádnému pochybení nikde nedošlo, a že nechceš(te) slyšet žádnou kritiku.
Ty zdá se rád používáš věty, které budou dostatečně obecné, aby čtenář namísto jejich obsahu vnímal to, co je "mezi řádky". Narozdíl od mých slaboduchých příspěvků (a zase jsem natolik nechápavý, že nevím, kam je vlastně mířím - to víš a naznačuješ Ty) jsou ty Tvé pravými skvosty, plné lidskosti a zájmu. Díky!
Na závěr se omlouvám všem, kterým jsem do duší vnesl stres. Jen se obávám, že nadále budu hájit principy a půjde mi o dobro věci víc, než o vlastní pověst, kterou se mi někteří zde snaží "vylepšit".
Milane, zvaž prosím, zda jsi správný člověk pro vedení metodické komise. Na takovém místě bych očekával někoho, kdo umí naslouchat, nerozčiluje se jen proto,že si někdo dovolí mít jiný názor a má schopnost nadhledu.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů