Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: nezájem o názory závodníků?
Autor: Milan Binčík, posláno: 27.10.2005 13:14:36:


Asi by bylo vhodne tuto diskusi ukoncit, navrhoval jsem Ti jiz v prvnich prispevcich, ze se spolu muzeme sejit a popovidat si o tom. Bohuzel z Tve strany nebyl zajem a lip Ti vyhovuje tato diskuse, coz mi zase ne.
K poslednimu odstavci: Ja mam pred sebou velky ukol a nerad bych zbabele utikal od rozdelane prace, jenom proto, ze je jsi se mnou ve sporu a doporucil jsi mi to(a toto jak pamatujes neni prvni spor, ktery spolu mame). Nebo TY BY JSI SNAD TED UTEKL???
Zda jsem spravny clovek pro vedeni metodicke komise musi zvazit predsednictvo sekce OB, protoze to mnne jmenovalo a jemu se zodpovidam ze sve prace. Muzes toto poslat na predsednictvo sekce OB jako pozadavek a toto se timto bude urcite zabyvat. Ja zatim chci pomoci pri budovani teto komise.
Ted si dovolim maly dodatek, ktery mne asi bude moc mrzet, ale dam jej sem: "Cela diskuse zacala tim, ze se Ti nelibilo na zavodech MOV vyber parkovneho. Konci tim, ze se snazis se do mne navazet (viz diskuse 20-21.10). Nebo jsem neco nepochopil?"


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů