Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: 1.SZL 09/10 : Ježibaba3D
Autor: Josef NC, posláno: 22.11.2009 21:01:09:


Zdravim vsecky a jsem desne moc rad ze na desne stare mape jste se sesli v takovem poctu,mam z toho obrovskou radost a diky Liborovi, ze zase zvedl latku o kousek vyse, gratuluji. Jen mala poznamka ta velmi pracna #D mapa nevysla mam dojem na Pavla Murina. Drzte se. Josef >Milý Libore příteli.
>Nemohu jinak než ti hned odepsat poté jak jsem si přečetl tvou omluvu adresovanou mě. Věz, že jsem od tebe velmi žádanou skříňku s "3D" mapou obdržel. Že jsi vše stačil srovnat a já skříňku již mám uloženou mezi unikáty. Ano, to co jsi připravil a co jsi 1. závodu SZL 2009/10 obětoval je neuvěřitelné a je to obrovský důkaz toto jak máš ten OB rád a co vše jsi mu ochoten obětovat. Při tom jsi pro nás všechny připravil velmi skvělé dopoledne a i odpoledne, zkrátka zábavu jakou by vymyslel málokdo. Já Ti musím touto cestou ještě jednou poděkovat za všechny, kteří přišli na tvůj originální závod a mohli prožít nádherné chvíle. Již se budu těšit na příští 1. SZL v OB, na další světovou premiéru v tvé režii.
>Josef Juřeník
>
> >Přátelé závodníci, děkuji všem za účast a trpělivost, omlouvám se také za zmatky při vyhlašování vítězů a při losování. (Pepa Juřeník má u mně schovanou "skříňku", předám při nejbližší příležitosti.) Věřím, že i přes toto mé zaváhání jste se snad dobře pobavili a užili si nádherného podzimního dne.
>>
>>Výsledky zde :
>>http://skobhav.webzdarma.cz/Jezibaba1109.html
>>
>>Několik fotografií z 3D mapy zde :
>>http://larchiv.rajce.idnes.cz/1.zavod_SZL_09_10_Jezibaba_3D/


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů