Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Jak dál v HDR?
Autor: ZLH7001, posláno: 23.09.2012 18:44:22:


Jak to tady čtu, tak jsem z toho trochu rozpačitý. A hlavně jsem rád, že mi loňskou sezónou skončilo asi 10 let, kdy jsem měl některé ze svých dětí v kategorii HDR.
Jestliže chceme 100% dodržovat pravidla (v obecné rovině jsem samozřejmě všemi deseti pro), tak mi z toho vychází, že kategorie HDR tak jak ji známe dnes, musí zaniknout. Přitom HDR považuji za skvělý (ve srovnání s jinými sporty možná jedinečný) počin.
Jenom si říkám, jestli je to ovlivnění žebříčků DH21 - DH55 tak zásadní. Přímo po závodě asi kapku zamrzí, když mě o 30 s porazí někdo, kdo byl předtím na HDR, ale druhý den už o tom nevím. A když si uvědomím, jak "prestižní" je u dospělých krajský žebříček, kolik závodníků je v něm zahrnuto, kolik má aspoň polovinu závodů, tak si říkám, jestli se nedělá z komára velbloud. Možná to jiní závodníci berou jinak, ale pro mě je stejně zásadní můj pocit ze závodu a ten si mnohdy pamatuju léta a kolikátý jsem byl loni v žebříčku vůbec nevím. Prostě mi přijde, že oblasťáky běháme pro něco jiného než pro medaile
Nebo se snad ví o někom, kdo cíleně využívá HDR ke zlepšení výsledků ve své vlastní kategorii?
PS: Jestli má někdo pocit, že jsem na nějakém závodě před třemi lety svým startem na HDR získal minutu a tím jsem ho v celoročním rankingu odsunul z 374. místa na 375. místo, tak se mu omlouvám.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů