Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: RE: RE: RE: RE: RE: RE: HDR
Autor: mh, posláno: 03.10.2012 00:24:04:


Tak musím konstatovat, že fiktivní "nástřel" tratě na stránkách Silesie byl dělaný intuitivně za pár minut, takže logicky mu k dokonalosti bude něco chybět. Mělo to být jakési připravení účastníků na změnu (detaily se v tuto chvíli moc neřešily, spíše šlo o princip).
Zdůraznil bych výchozí předpoklad, že děcka chodí výhradně po cestách. A každý optimální postup by v nejlepším případě vedl po cestě pod spojnici mezi kontrolami.
Ale, musím konstatovat, že příprava tratě pro HDR, HD10N se v tomto pojetí stává velmi složitou, a stavitel musí přemýšlet. A navíc i ti co roznáší značky po lese. Tady i dvojice co roznáší značky musí přemýšlet, aby značky dobře umístila ......
Má osobní zkušenost byla, že je to náročnější než stavba pro hlavní kategorie. První etapy jsem dokonce osobně chodil s roznášeči a pomáhal určit správná místa pro značky. Ale roznašeči se rychle přizpůsobovali ....
Viděl jsem, že přemýšlivá příprava stavitele a racionállní přístup roznášečů (jen pro tyto tratě) byl základním předpokladem kvalitní "smajlíkové" tratě.
Proste postavit kvalitní "smajlikovou" trať není žádná legrace a je potřeba ji svěřit těm nejzodpovědnějším a nejschopnějším osobám v pořadatelském týmu.
Možnosti co popisuješ musí proste stavitel zohlednit při stavbě.....
Přiznávám, že reálně existuje možnost, že stavitele nový typ tratě prostě odrbou, podcení, nezvládnou, nepochopí a výsledek pak může spíše naštvat než potěšit.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů