Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Nominace žáků
Autor: Ernie, posláno: 01.10.2004 13:50:29:


Ale Mirku, on si nějaký osobní trenér stěžoval? Neumím si ho představit. Při vší úctě, Tomáš S. poznámku vznesl nejen jako rodič, zmiňovaní jsou i někteří(?) závodníci. S Martinem jsem se o nominaci bavil, beru ji bez problému. Nebyl jsem u toho, ale snad byla oznámena přede všemi i s tím případným (tebou odmítaným - říkáš nevysvětlovat) vysvětlením těm neúspěšně doufajícím. Nejen proto, že to jsou děcka. Závodníci i v žákovském věku jistě vždy chápou, proč nebývají vybráni. Pokud kafrají, je to v jejich věku běžné. Tomu však trenér nepodléhá, ale vysvětluje, stačí jednou.
Ano, mám o SCM i soustředěních všechny podklady a velmi si té práce cením! Pokud ale zdůrazňuješ hlavní zodpovědnost klubových trenérů (což je pěkné), na druhé straně si tím možná zbytečně ubíráte zásluhy. Myslím, že soustředění dávají děckám skutečně mnoho (na jednom jsem zatím taky byl), mají možnost intenzivně trénovat v terénech, kam se s klubem nedostanou. Také však na SCM začínají spoléhat až příliš. A další drobnost - motivace některých na jejich účasti je spíše společenská.
Jinak myslím, že stavět 1 družstvo na MČR maximálně stačí, zvlášť při tak dalekém cestování. Přeji dobrý výsledek!!! Martinovi přeji úspěchy nejen trenérské, ale v i odolávání různých i nepřímých tlaků.
Ernie, HAV


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů