Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: RE: Hrčava
Autor: Oldřich Vlach AOV7700, posláno: 13.06.2013 09:01:17:


Ahoj Mirku, já už jsem jen turista a ne orienťák, tak nevím, jestli můj názor bude někoho zajímat. Byl jsem jen v sobotu na klasiku a toto jsou mé dojmy:

Zázemí, začlenění do zahraničních žebříčků, fungování závodu, atd. si bezesporu 1* zaslouží.

Dost mne ale zklamala stavba tratí. Já jsem šel H35 a ty dle výsledků H21C. Je vidět, že tu atletiku prvních tří kontrol jsme měli stejnou a zde hodnocení 1* opravdu nechápu. Staviteli bych doporučil přečíst od metodický dopis od Z. Lenharta.

Z dob, kdy jsem ještě něco pořádal si pamatuji, jak jsi tepal stavitele za porušení byť jednoho z nepsaných pravidel z výše zmíněné kuchařky pro stavitele. Jsem rád, že jsi to dělal a sám coby stavitel šel příkladem. Mám dojem, že to posunulo kvalitu závodů v kraji o pár tříd nahoru. Co se změnilo? V mé trati bylo těchto pravidel porušeno hned několik.

Nejsem zaprděný hajzlík, který se nesrovná s chybějící fyzičkou a nadává proto všem kolem. Kdybys tu nedal 1*, tak jsem zticha, šel jsem i pár horších závodů a tato stavba není za 5. Nemohu se však srovnat s tím, že se podprůměrná stavba nijak neodrazí na hodnocení.

PS: V neděli jsem tam nebyl, tak nemohu hodnotit.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů