Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: nezájem o názory závodníků?
Autor: Zdeněk Juračka, posláno: 25.10.2005 10:53:48:


To je, Kubo, hodně arogantní odpověď. Nebyl jsi taky náhodou předsedou MSKS OB? Jak si představuješ "omezit obsah" vzkazu? To když se nebude líbit Oldovi nebo předsednictvu? Nebo komu? Pokud je to někomu zatěžko přečíst, jeho problém, nikdo ho nenutí.
Honza se adresně ptal (na poměry internetových diskuzí až moc slušně) na věci, které by se nelíbily ani mně (kamarádi z MOV prominou). Stačí stručná odpověď, ale těm osloveným je to zjevně jedno. A nebylo to jen o parkování. Mirek Hadač v rozhovoru s Béďou sliboval dosti honosným výrazivem přece jen jiný přístup. Jenže startovné (i ostatní poplatky) není jen ..."funkcionál mezi kvalitou mapy, kvalitou terénu, zárukou bezchybného provedení, přilákáním závodníků"..., ale taky zkouškou, kam až lze zajít. Moc na výběr totiž závodníci nemají. Ano, vím, že zisk je malý až nulový a pořadatelé tomu obětují spoustu svého času. Ale takovýto přístup k závodníkům jim to může pak pokazit.



>Ježíš Fiala, co to je za slohovku? A já blbec to přečtu celé, abych nakonec zjistil že se jedná jenom o neoprávněné vybírání parkovného!!! A co s tím má společného Hadač??? Oldo prosímtě omez délku vzkazu na nějakých 2000 znaků - když už nejde omezit obsah.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů