Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: nezájem o názory závodníků?
Autor: Honza, posláno: 25.10.2005 15:02:58:


na Tvou první odpověď nemá smysl reagovat, na tuto ale ano. Možná to mám zafixováno špatně, ale rozpis by myslím opravdu měl být zveřejněn s dostatečným předstihem, aby si závodník mohl vybrat, kam pojede. Obdobně je to s potvrzením přihlášky, protože termín, do kdy se lze přihlásit, bývá pro více závodů podobný - a když se mi někdo neuráčí odpovědět včas (neříkám obratem, ale druhý den nejpozději), tak se taky může stát, že se přihlásím na jiný závod. A pokud budu přihlášen na 2 závody, na obou bude na mne čekat vytištěná mapa, ale já se neodhlásím, tak na tom přece pořadatel bude tratit, že? Chceš to řešit povinným přihlašováním jen se současným uhrazením poplatku? Já v tom (krom lidské slušnosti) vidím i ekonomický problém; jsem ale rád i za Tvůj názor, že to považuješ za normální. Je lepší znát názor, se kterým nesouhlasím, než neznat názory vůbec - jak je tomu dosud u ředitele závodu i předsedy MSKSOB. A proč do toho tahám Mirka? Protože na závodě byl, byl v jury, proklamoval veřejně nějaký názor a já vidím mezi touto proklamací a skutečností, jaká nastala v mnou zmiňovaném případě, poměrně zásadní rozdíly.
A co se týká lístků za parkování - prozatím jsem nebyl na žádných závodech nucen si nechávat přepsat parkovací lístek na daňový doklad - většinou stačí otisk razítka na úplném lístku a uvedení ceny. Když je ale lístek utržený v půlce a cena na něm není, možná si příště nějaký ten doklad napsat nechám. A stranou ponechám otázku, zda je tohle optimální a univerzální řešení i pro závody větší, na které přijede parkovat třeba 300 aut.
Zkus se prosím na věc podívat s nadhledem, kterého bys ve svém věku měl být stále schopen, a zhodnoť to i z lidské stránky. Jo a zasekává se Ti klávesa s otazníkem, a někdy i s vykřičníkem ...


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů