Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: koeficient 1,25 - NE!
Autor: Michal Besta, posláno: 10.12.2006 21:57:53:


Ver tomu, ze rozhodnuto bylo po delsi diskuzi. Vetsina predsednictva hlasovala pro a ma za to, ze je to dobre rozhodnuti. Nikomu vsak jeho osobni nazor neberu a klidne jej rad prodiskutuju osobne.

Mimo jine rikas, ze jste skoncili prodelkem. Myslis, ze i do budoucna se najdou poradatele, ktere budou nocni zavody dotovat??? Nebo je zrusime a omezime se pouze na kratkou a klasiku? (vsimni si kolik poradatelu se kazdy rok hlasi treba i na teoreticky atraktivni sprint...)

Predpokladam, ze Tvuj problem neni v tom, ze jsme Ti jako zpracovateli zebricku zkomplikovali zivot. To bych jako argument neprijal.

A jako posledni nesouhlas k Tvemu tzv. "zaplevelovani zebricku" bych uvedl zavody zebricku B, pri kterych jsou C kategorie. Tohle Ti nepripada jako zkresleni? Vzdyt tam nekteri zavodnici ziskavaji ne 25% proti normalu, ale treba i 50-75%...

Pripadne debaty bych uvital i klidne v sirsim kruhu na nejakych zavodech nebo ZL. Samozrejme kazdy se muze mylit a treba po roce zjistime, ze to k nicemu nevedlo. Neodsuzoval bych ale kazdou novinku jen protoze to je novinka.

Ja naopak verim, ze zavodnici MSK tento krok oceni.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů