Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: Diskuze
Autor: Bestik, posláno: 25.10.2008 15:02:52:


Viz. dnesni debata na zavode v Libhosti. 3-oblastni zavody jsou kompromisem 3 oblasti, stavi se vzdy proti velkemu zavodu (MCR, zebricek A, stafety), aby nezavodilo v kazde oblasti 150 lidi, ale dohromady treba 400. Na MCR na DT pojede z nasi oblasti maximalne tak 30 lidi. Nedelam si iluze. Na acka jezdi lidi vice (na DT si ne kazdy troufne). Kdo ma postup na MCR na DT, ten ma na 99% postup i na MCR na klasice, takze postupove neutrpime.

Co se tyka nocniho sprintu, moje myslenka byla, ze po 3-oblastnim zavode by mozna nekteri lide z jinych oblasti zustali a tim by zvysili ucast.

Terminu (vzhledem k beckovym a celostatnim zavodum) je opravdu malo. K tomu je treba jeste pripocist i nektere vikendy rezervovane pro SCM (predpokladam, ze se nenajde poradatel, ze standardnich 200-250 ucastniku ozeli dalsich 30-40 clenu soustredeni SCM).

Zverejneny kalendar je navrh, ktery bude upraven na zaklade prihlasek jednotlivych poradatelu. Bral bych ho proto zatim s rezervou (na nektere terminy se hlasi vice poradatelu, na nektere zase nikdo). Predem je ale jasne, ze i finalni kalendar bude kompromis, protoze nelze nikdy vyhovet uplne vsem na 100%.

O finalni podobe rozhoduje predsednictvo MSK, kde ma vetsina oddilu zastoupeni. Pokud nekdo zastoupeni nema a chce byt pritomen, urcite mu to bude umozneno. Staci se ozvat. Termin schuze zatim nebyl stanoven (bude zrejme koncem listopadu).

Pokud jsou nejake dalsi dotazy nebo pripominky, rad je zodpovim at uz osobne nebo elektronicky zde nebo emailem.


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů