Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: RE: RE: Ještě k HDR
Autor: Zajíc Josef v.v., posláno: 24.09.2012 12:46:29:


Zdá se mi, že nejsme ve při. Jen si myslím, že to vše co zde píšeš, by mělo projít řádnou diskuzí a posléze v rámci komise se na rok 2013 rozhodne. Podle toho co jsem zažil já na závodech v neděli se rodiče i jejich děti od 6 let starší zajímali jak dopadli oproti těm ostatním. Diplomy by měli ty nejlepší dostat.
Zajíc josef


>Tak to trochu zjednoduším :
>1) Kategorie HDR se rušit nedube!!! je to jediný způsob, jak zkontrolovat své dítě, že to rozhodnutí, které dělá v lese je správné.
>2) Závodník, který absolvuje trať s HDR a posléze svou trať, nejedná v duchu fair play a tím porušuje Pravidla OB, což je nepřípustné.
>3) Žádné plénum tuto problematiku nemusí řešit, protože Soutěžní řád a prováděcí pokyny jsou plně v kompetenci soutěžní komise.
>4) Opět jsem si potvrdil (nedělní závody BFM), že v kategorii HDR závodí rodiče a děti nedostanou mapu ani do ruky, což odporuje smyslu této kategorie !!!!!
>
>Zhrnutí : Takže tímto chci zásadně podpořit kategorii HDR, ale ne jako závodní kategorii, ale jako "školní".
>1) Nevyhlašovat a nevyvěšovat výsledky HDR
>2) Rodič, který jde s HDR do lesa a následně absolvuje svoji trať, musí toto nahlásit hlavnímu rozhodčímu a být zařazen do soutěže "mimo soutěž".
>Milan Binčík


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů