Oddíly MSKS OS

AOP AOV BFM BOV HAV
KRN KYL LOV MOV ODR
OOP SFM SIT SOP TRC
TRI VRB

Přihlášení




Příspěvkové fórum MSKS OS


[ Odepsat ] [ Seznam příspěvků ]
Název: RE: RE: RE: Hrčava
Autor: Oldřich Vlach AOV7700, posláno: 14.06.2013 02:19:54:


Zdarec Ernie,

předem opakuji, že vše ostatní krom stavby tratě (a to zřejmě pouze dle mého názoru) bylo na závodech vynikající.

Díky za upozornění, že zde proběhla diskuse o HDR, část jsem jí pročetl, zajímavé, analogie s překročením rychlosti více než na místě. OK, jestli je její závěr takový, aby rodiče pak šli mimo soutěž, tak žádám o zařazení MS a omlouvám se, že nejsem in s přehledem, co se v MSK děje. Stejně tak si mne může MS zařadit apriori každý pořadatel oblastních závodů. Turistu výsledky nezajímají.

Hodnocení: slovo podprůměrné jsem použil jako popíchnutí. Ty se coby stavitel máš kam zlepšit a (předpokládám) jsi z těch lidí které k tomu takové malé rýpnutí povede. Hodnocení 1* Ti řekne, že příště to projde i horší. Nehážu tě do pytle se staviteli, na jejichž "díla" raději apriori nejezdím.

Výhrady: H35C: 1-3 (stopky jsem típl až na postupu na 1, začátek jako Rosťa Navrátil) Pokud to přeženu tak mapu jsem mohl strčit do kapsy. Ani jedna z variant na obpostupy mi nepřišla lepší, a to ani kdybych měl adekvátně natrénováno. Vybral jsem si ty nejprimitivnější (a nejrychlejší) což znamenalo co nejrychleji na cestu a před kontrolou do lesa - prostě tupá atletika. Obíhačka vpravo se pak kryje s ideálním postupem na sběrku, čehož by ses měl také vyvarovat. Mimochodem, když už jsme u těch diskvalifikací tak pouze doufám, že v pokynech uvedený zákaz vstupu na neposečené louky v blízkosti obydlí platí pouze pro obec Hrčava a ne pro Komorovský Grůň, jelikož to by pak asi měli být diskvalifikováni všichni a ne jen já kvůli HDR. Ta louka (hlavně kopřivy), byla nad pás. BTW: Když už se bavíme o fair play, tak proč šli H21C na startu v mezistupech s H35C a měli 1-4 stejné?

4-9 ok

9-10 konečně jemná mapařinka, když už jdu pěšky a výsledky mne nezajímají, jdu rovně. To jsem si říkal při pohledu do mapy. Jak jsem si nadával při lezení na ten vršek. Proč jste tam nedokreslovali podrostové šrafy? Dík za navedení na obpostupy, aspoň mám potvrzeno, že kvůli v mapě chybějícímu podrostu postup přehodnocovali skoro všichni.

Zbytek ti (pokud mi dodáš číslo) povím po telefonu.

Kromě Mirka se tvá práce líbila J. Stozskovi (H21C).


Odepiš
Tvé jméno:
Tvůj e-mail:
Název příspěvku:
Napiš pozpátku msksob:
Text příspěvku:
 
 
© Moravskoslezský krajský svaz orientačních sportů